marți, 18 ianuarie 2011

Jurnalul Adelei - Apartamentul

Da, chiar eu sunt. Te surprinde intr-un fel placut faptul ca, desi iti pierdusei speranta, inca nu am "plecat", asa-i? Probabil ca n-am sa plec niciodata, stii cum se spune, fiecare persoana ce a locuit in sufletul tau, nu-si muta niciodata toate bagajele. Cateodata ma gandesc la o inima ca la un bloc cu chiriasi. Cateva apartamente spatioase, proaspat renovate la inceput, cu mirosul inconfundabil al vopselei abia uscate. Apoi vine primul chirias, care trece toate testele, isi muta cutiile cu haine, isi cumpara mobila, schimba un pic aspectul apartamentului. Nu dupa mult timp, da prima petrecere, isi invita toti prietenii, muzica sparge peretii apartamentului si petrecerea se termina in zori. Chiriasul este euforic, apartamentul sau a fost admirat, ce zona buna, ce priveliste, ce parchet, oh ce sufragerie. Apoi urmeaza zile in care iese in oras, se intoarce acasa la miezul noptii sau zile in care nu se mai da jos din patul sau nou. La un moment dat, viata ii aduce un flyer in parbrizul masinii in care ii este prezentat un alt apartament. Chiriasul, desi multumit de apartamentul sau, se duce in prospectie. Ulterior, se muta. La urma urmei, afacerea a fost buna, chiar rentabila. Si uite asa, urmatorul chirias ii ia locul in apartamentul proaspat eliberat. Din pacate, mobila, vopseaua si farfuriile din bucatarie sunt "mostenite". De aceea sunt de parere ca e mai bine sa-ti faci o casa pe pamant, stii ca este a ta, ca ti-ai cumparat toate cele necesare asa cum ti le-ai dorit si, evident, nu o vei mai vinde.. decat daca Doamne fereste dai faliment. Ca sa-ti pansez un pic rana, dragul meu, cred ca te incanta sa stii ca am renovat apartamentul o singura data, asa-i?

2 comentarii:

 1. Hristos a inviat!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere