luni, 9 august 2010

Print-uri ale sufletului

oooh, Barcelona!

M-am intors ieri dintr-o calatorie superba in Barcelona, care aproape m-a convins sa imi fac bagajele si sa ma intorc for good. Simt ca acolo ar putea fi print-ul meu. Pe langa farmecul aparte pe care il are orasul, mai sunt oamenii incredibil de calzi si de bine dispusi. E adevarat ca sunt foarte sociabili dar te resping ulterior daca insisti in a te integra, pe cand cei care locuiesc in partea de nord, in Madrid, te resping initial dar odata integrat, u never go out. Oricum, intersant a fost sa ascult posturile lor de muzica si trebuie sa spun ca am ascultat in mare parte muzica nu foarte comerciala. un exemplu il aveti mai jos


mi-e dor de perioada in care porneam radioul/tv-ul si ascultam genuri si genuri de muzica, versuri care de care mai dragute.. Acum parca totul suna la fel. De aceea am obosit sa mai caut posturi muzicale si imi fac playlistul de acasa.

Oh and by the way, cat talent zace si in spanioli.. Multi care canta pe strada si ar trebui sa ia un premiu Grammy.

Cred foarte mult in energii, in vibratii si in premonitii. Iar eu am simtit la Barcelona ceva ce n-am simtit la niciun oras. Familiaritate. N-a fost nevoie decat de o plimbare ca sa-mi dau seama si sa simt strazile, drumurile, localurile, oamenii. Am cunoscut multa lumea cu care am avut un vibe excelent si cu care sper sa tin legatura de acum inainte. What's meant to happen, it will! Dupa asta ma ghidez in absolut totul si tocmai de aceea simt ca viata mea se apropie de o cotitura intersanta.

Ce ti-e si cu norocul asta in viata, asa-i?

Tocmai pentru sunt foarte constienta ca totul are rolul sau, mi-am facut si primul tatuaj in Barcelona: Everything happens for a reason, pe interiorul incheieturii. :) I just love it, asteptam momentul potrivit. :)

Daca te bate gandul sa-ti faci un tatuaj, asteapta si gandeste ce ar insemna pentru tine.. Nu te grabi! Un tatuaj nu este o moda, nu este un trend.. Tatuajul este o exprimare a sufletului, daca vrei. In afara de actualul, daca ar fi sa-mi mai fac unul ar fi o "verigheta" pe inelar, cand va fi sa ma marit cu iubirea vietii mele. Oricum eu stiu ca va fi ... "nu ca forever...forever and ever ever ever" :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu